Κρατήστε με ενήμερο για τα Kitchen & Bath Awards 2023

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Kitchen & Bath Awards 2021

Forward-looking Projects

Απονεμήθηκαν τα Kitchen & Bath Awards 2021, τα βραβεία που επιβραβεύουν την καινοτοµία στην κατασκευή και τον σχεδιασμό της κουζίνας και του μπάνιου.
#kitchenandbathawardsgr

Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Kitchen & Bath Awards 2021 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για την ποιότητα και την καινοτομία στην κατασκευή της κουζίνας και του μπάνιου ήταν αυτή που έδωσε το στίγμα της στην τελετή φωτογράφησης.

Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώθηκε από τη BOUSSIAS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα Kitchen & Bath Awards 21, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 06 Ιουλίου στο House124, στο Χαλάνδρι, όπου στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα, ότι η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η ποιότητα αλλά και η εμπειρία στον χώρο της κατασκευής της κουζίνας και του μπάνιου, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να ανταπεξέλθουν στις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς.

Συγχαρητήρια στις εταιρίες που αποφάσισαν να συμμετέχουν στα Kitchen & Bath Awards 21 και σε μια δύσκολη χρονιά, διατήρησαν τη δημιουργικότητά τους όσον αφορά τα project που παρουσίασαν στην αγορά, προάγοντας ταυτόχρονα την καινοτομία αλλά και ποιοτική επιλογή των καταναλωτών. Μέσα από τα συγκεκριμένα βραβεία αναδείχθηκαν οι κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία, interior designers, εταιρείες ανακαινίσεων και οι εταιρείες οι οποίες εμπορεύονται και κατασκευάζουν οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους κουζίνας και μπάνιου και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτομία στα projects τους.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Παρμενίδης, Ομότιμος Καθηγητής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ, αναφέρει μέσα από το χαιρετιστήριο μήνυμά του ότι: «Η εμμονή στο σχεδιασμό χώρων καθημερινής χρήσης προσβλέπει στην ιχνηλάτηση των συνεχώς μετασχηματιζόμενων συνθηκών της ζωής μας».

ΚΟΡΥΦΑΙEΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού απέσπασαν οι εταιρείες Gruppo Cucine με το βραβείο COMPANY OF THE YEAR και η renew360, η οποία κέρδισε το Platinum Award για την ανακατασκευή χώρων WC στον Α’ Όροφο του εμπορικού κέντρου RIVERWEST.

Την αξιολόγηση των Kitchen & Bath Awards 21 ανέλαβαν 28 διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.

Τα Kitchen & Bath Awards 21 διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS και είχαν στρατηγικό συνεργάτη την Archisearch.
Media Partners των Kitchen & Bath Awards 21 ήταν οι Εκδόσεις Κτήριο και το περιοδικό Maison Decoration.

Χορηγοί επικοινωνίας των βραβείων ήταν οι: hello.gr, Hello Cuisine, Hello Living, decoration.gr και το ecoweek.org.